Feigensenf

Feigensenf

4.6 91 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 Schraubgläser

Składniki

  • Senfkörner, gelb
    40 g
  • Kubebenpfeffer, ganz
    1 TL
    1 TL Pfefferkörner, bunt, und 1 Pimentkorn
  • Apfelsaft
    100 g
  • frische Feigen Stielansatz entfernt, halbiert
    500 g
  • Gelierzucker 2:1
    250 g
  • Salz, unjodiert
    1 TL
  • Apfelessig (mind. 5 % Säure)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 5 g
Kalorie 1645 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...