Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 141 kJ / 33 kcal
- Białko
- 1.23 g
- Węglowodany
- 6.73 g
- Tłuszcz
- 0.21 g
- Błonnik
- 1.52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de ave y jamón
1u. 5min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Caldo base
55 Min
Caldo de verduras
35 Min
Caldo de pollo
30 Min
Caldo con ternera y verduras
1u. 10min
Caldo de pollo con jengibre
1u. 45min
Tortilla de patatas con chorizo
45 min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1 godz. 30 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1u. 5min
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Caldo ibérico
1u. 10min