Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 2 œufs
- 200 g de farine
- 6 citrons verts non traités
- 400 g de lait concentré sucré
- 3 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1856 kJ / 443 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Gratin de poivron à la bolognaise
1h 45min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 godz. 5 min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Croustade aux pommes
50min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Biscuits à la goyave
1 Std. 20 Min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12 Std. 15 Min
Moqueca de poisson à la farofa
50min
Tartelettes au lait de coco
1 Std.
Tarte au citron de Menton
1 Std. 15 Min
Frozen margarita
2h 10min