Somon ve Rezeneli Risotto

Somon ve Rezeneli Risotto

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsiyon

Składniki

  • Parmesan peyniri parçalara bölünmüş
    40 g
  • soğan ikiye bölünmüş
    50 g
  • rezene sadece kökü, ikiye bölünmüş
    150 g
  • zeytinyağı
    20 g
  • risotto pirinci
    320 g
  • beyaz şarap
    100 g
  • su
    700 g
  • ev yapımı sebze bulyon
    1 tepeleme tk
    1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış
  • tuz damak tadına göre
    ½ - 1 tk
  • taze toz karabiber
    1 tk
  • limon kabuğu, rendelenmiş
    1 yk
  • derisiz, kılçıksız somon fileto parçalara bölünmüş (3 cm)
    350 g
  • tereyağı parçalara bölünmüş
    30 g
  • dereotu yaprağı ince kıyılmış, süslemek için
    1 yemek kaşığı

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 28 g
Kalorie 2605 kJ / 618 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...