Urządzenia i Akcesoria
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porsiyon
Składniki
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
2 dal taze kekikdereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
20 min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Brak ocen
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Haşlanmış Yumurta
20 min