Urządzenia i Akcesoria
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porsiyon
Składniki
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
2 dal taze kekikdereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 godz. 25 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min