Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 23 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
8 porsiyon

Składniki

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (opcjonalnie)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 porsiyon

Sód 120.4 mg
Białko 75 g
Kalorie 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Tłuszcz 255.7 g
Błonnik 33.9 g
Tłuszcz nasycony 98.3 g
Węglowodany 255.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...