Urządzenia i Akcesoria
Somon Tartar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
3 porsiyon
Składniki
-
pembe tane karabiber süslemek için ekstra pembe karabiber1 tk
-
dereotu yaprağı süslemek için ekstra dereotu2 dal
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız 3 parçaya bölünmüş300 g
-
limon suyu40 g
-
zeytinyağı2 yk
-
Worcestershire sosu½ tk
-
tuz½ tk
-
toz karabiber1 tutam
-
körpe roka veya karışık yeşillik100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kolay Fikirler
200 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 godz. 10 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Brak ocen
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Mantarlı Risotto
40 min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6 godz. 30 min