Johannisbeer-Vanille-Creme

Johannisbeer-Vanille-Creme

4.3 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Johannisbeeren
    250 g
  • Zitrone unbehandelt, 2 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    ½
  • Zucker
    50 g
  • Zwieback (4 Stück)
    40 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Schmand
    150 g
  • Joghurt, 3,5% Fett
    100 g
  • Ahornsirup
    40 g
  • Vanille, gemahlen
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 287 kcal / 1201 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...