Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 75 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 18 biscuits speculoos (12 émiettés)
- 250 g de poires au sirop, égouttées et détaillées en cubes
- 6 c. à café bombées de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes, type Nutella®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 391.2 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 36.2 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Pâte à crêpe
1h 15min
Mug cake à la pâte à tartiner chocolat-noisette
20 min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Muffins Nutella®-banane
35 min
Roulé chocolat-noisette
1h
Tiramisu express
20 min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Gâteau au chocolat sans œuf
35 min
Milkshake à la pâte à tartiner
15 Min
Fondant minute au chocolat
20 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min