Urządzenia i Akcesoria
Kale-Chips
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Grünkohl150 g
-
Öl50 g
-
Zitronensaft10 g
-
Salz2 Prisen
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
542 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Zatar
15 min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 godz. 10 min
Geröstete Kichererbsen
1 godz.
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 godz. 25 min
Auberginenpüree
30 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min