Wersje kompatybilne
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 180 gramů nivy
- 250 gramů ricotta sýru
- 4 plátky želatiny
- 6 ředkviček, červených, i s listy
- 100 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 6 porcí
- Kalorie
- 6932 kJ / 1651 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 143 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Panna cotta s borůvkami
6h 30 phút
Malinové fondue s piškoty
Brak ocen
Profiterolky s hráškovým krémem
2h
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1 godz. 10 min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30min
Brusinkové čatní
25min
Avokádovo-bazalkový dip
20min
Toskánské crostini
30min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min
Paštika z kachních jater
45 min