Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů vlašských ořechů
- 400 gramů pšenice špaldy
- 30 gramů čerstvého droždí
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička mořské soli
- 170 gramů podmáslí
- 170 gramů vody, vlažné
- olivový olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
ANZAC Sušenky
30 min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30 min
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30 min
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1 Std. 20 Min
Kakaové muffiny z červených fazolí
35 min
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1h 10 min
Rustikální chléb
2h
Krekry z ovesných vloček
35 min
Cuketový koláč z tvarohového těsta
1h 15 min
Žitné placky
2h 10min
Quiche s kysaným zelím
1h 30 min