Urządzenia i Akcesoria
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů bílého jogurtu
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
4 čajové lžičky kari koření
-
2 čajové lžičky třtinového cukru
-
1 špetka soli
-
4 steaky z lososa (cca 700 gramů)
-
500 gramů vody
-
400 gramů mražených zelených fazolek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
36.6 g
Kalorie
1845 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Máme tě rádi, mami
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 godz. 20 min
Okurkový salát s mortadellou
10 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Sicilský krevetový salát
40 min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1 godz. 5 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Zelené fazolky s tymiánem
1 godz. 10 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min