Urządzenia i Akcesoria
酸汤牛蛙
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
牛蛙 去皮,洗净,切块400 克
-
盐1 茶匙
-
玉米淀粉2 汤匙
-
油20 克
-
葱 切段5 克
-
姜5 克
-
泡椒 选绿野山泡椒20 克
-
豆瓣酱30 克
-
水500 克
-
酸菜 切块100 克
-
生抽 可选用麻辣鲜露20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34.8 g
Kalorie
1372.5 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny