Urządzenia i Akcesoria
核桃吐司
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 片
Składniki
-
裸麦粉350 克
-
低筋面粉150 克
-
20 克 葵花油核桃油20 克
-
盐2 茶匙
-
水400 克
-
干酵母粉20 克
-
核桃仁200 克
-
水 涂抹用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
3 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny