
Urządzenia i Akcesoria
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 słoiki
Składniki
-
truskawek, świeżych500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
Aperolu®40 g
-
cukru żelującego 2:1250 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
626 kcal /
2654 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
143 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem morelowy z imbirem (z mieszanką żelującą 3:1)
1 godz.
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 godz.
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 min