Urządzenia i Akcesoria
云南鲜花饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 个
Składniki
馅心
-
糯米粉110 克
-
玫瑰花酱350 克
水油皮
-
猪油40 克
-
糖10 克
-
水160 克
-
低筋面粉320 克
油酥
-
低筋面粉200 克
-
猪油100 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
20.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1249.8 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny