酱爆猪肝

3.8 4 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 白砂糖 约1/2茶匙
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    20 克
  • 料酒
    30 克
  • 海鲜酱
    20 克
  • 猪肝 切薄片
    250 克
  • 约1/2茶匙
    2 克
  • 啤酒
    200 克
  • 面粉
    30 克
  • 约1/4茶匙
    1 克
  • 淀粉
    5 克
  • 55 克
  • 青椒 切块
    80 克
  • 洋葱 切块
    80 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 815.5 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1246.8 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...