Urządzenia i Akcesoria
酱爆猪肝
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
白砂糖 约1/2茶匙5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
老抽15 克
-
生抽20 克
-
料酒30 克
-
海鲜酱20 克
-
猪肝 切薄片250 克
-
盐 约1/2茶匙2 克
-
啤酒200 克
-
面粉30 克
-
盐 约1/4茶匙1 克
-
淀粉5 克
-
油55 克
-
青椒 切块80 克
-
洋葱 切块80 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
815.5 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1246.8 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新年美食在家做
5 Przepisów
Chiny
Chiny