Urządzenia i Akcesoria
Gelatinas de fruta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra6
-
fruta a gosto (laranja, amoras, framboesas, morangos ou manga)250 g
-
água mais q.b. p/ hidratar200 g
-
açúcar light40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
52.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
271.1 kJ /
64.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bombons de gelado de menta
14 godz.
Gelatinas de leite
7 godz. 30 min
Dourada com legumes em papelote
40 min
Batido de fruta (crianças)
5 min
Pescada com legumes ao vapor
50 min
Duo de purés de fruta
2 godz. 20 min
Espuma de maracujá
10 min
Jelly shots de papaia
10 min
Bolo de chocolate e coco
40 min
Bolo de ananás em frasco
1 godz. 5 min
Gelatina arco-íris
7 godz.
Massa integral com legumes salteados
35 min