Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g água
- 85 g gelatina em pó de maracujá e morango
- Óleo q.b. p/ untar
- 85 g gelatina em pó de tutti frutti
- 200 g leite de coco
- 85 g gelatina em pó de limão
- 85 g gelatina em pó de frutos tropicais
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 514.1 kJ / 122.9 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 50.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sobremesa de gelatina
7u.
Batido de kiwi, banana e uva
5 min
Carpaccio de rabanete com peixe - TM5
Brak ocen
Semifrio marmoreado
4 Std. 20 Min
Semifrio de morango
6 Std.
Semifrio de nata e morango
10 Std.
Cocktail rosa
5 min
Gelatinas de leite
7 Std. 30 Min
Gelatinas de fruta
5 Std. 15 Min
Queques de baunilha com pepitas de chocolate
55 min
Bombons de licor
1u. 30min
Semifrio de bolacha
5 Std.