Urządzenia i Akcesoria
Gelatinas de fruta TM5 e TM6
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz.
6 unidades
Składniki
-
água380 g
-
Óleo q.b. p/ untar
-
gelatina em pó neutragelatina em pó com sabor a fruta65 g
-
75 g mirtilosframboesas75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
53.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
199.9 kJ /
47.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Conserva de beterraba agridoce
12 godz. 30 min
Compota de banana da Madeira
55 min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Brak ocen
Doce de morangos e chocolate - TM5
20 min
Açúcar moreno intenso
5 min
Leite condensado
50 min
Leite evaporado
3 godz. 5 min
Farinha de rosca aromatizada
10 min
Ice tea de pêssego e hortelã
30 min
Refresco de café
5 min
Doce de abacaxi
45 min
Mojito sem álcool de maracujá
10 min