Urządzenia i Akcesoria
草莓奶蓋戚風蛋糕
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 個
Składniki
戚風蛋糕
-
鮮奶60 克
-
植物油40 克
-
蛋黃6 顆
-
低筋麵粉100 克
-
冰糖粉90 克
-
蛋白6 顆
起士奶蓋
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化350 克
-
冰糖粉100 克
-
鮮奶油 冷藏200 克
-
鮮奶100 克
組裝
-
冷凍乾燥草莓乾25 克
-
新鮮薄荷葉 少許
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
836.2 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
8186.8 kJ /
1955.7 kcal
Tłuszcz
131.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
781.4 g
Węglowodany
161.8 g