
Urządzenia i Akcesoria
Pork Stuffing Balls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin only, to taste½ - 1
-
bread torn in pieces110 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
smoked bacon diced (1 cm)60 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing15 g
-
pine nuts60 g
-
pork mince broken in pieces900 g
-
whipping cream80 g
-
large eggs2
-
water750 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503.4 kcal /
2106.2 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Sód
684.4 mg