Urządzenia i Akcesoria
Pork Stuffing Balls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin only, to taste½ - 1
-
bread torn in pieces110 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
smoked bacon diced (1 cm)60 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing15 g
-
pine nuts60 g
-
pork mince broken in pieces900 g
-
whipping cream80 g
-
large eggs2
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
2106.2 kJ /
503.4 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1h 25min
Red Onion Gravy
25min
Yorkshire Pudding
1h
Lasagne Bolognese
2h 30min
Apple Crumble and Custard
4h
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Sausage Rolls
1h 10min
Toad in the Hole
1h
Peppercorn Sauce
30min
Carrot and Swede Mash
20min