Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 pieces stem ginger in syrup, drained
- 225 g salted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g Demerara sugar
- 100 g soft brown sugar
- 75 g golden syrup
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 325 g porridge oats
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Toad in the Hole
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Crumble
55min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Classic Flapjack
55min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Lavender Shortbread
1h
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1h