Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.2 g
Kalorie
1808 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min