Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Carrot and Orange Cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
16 pieces
Składniki
Sponge cake
-
butter for greasing
-
almonds200 g
-
buckwheat grains30 g
-
carrots in pieces250 g
-
medium eggs3
-
honey100 g
-
golden caster sugar100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
orange thin peelings of skin only½
-
maize flour70 g
-
baking powder½ tsp
Topping
-
double cream250 g
-
orange liqueur1 - 1 ½ Tbsp
-
runny honey20 g
-
orange extra zest for garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1036 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min