起士蔬菜濃湯

起士蔬菜濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 大蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 奶油
    20 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 牛奶
    200 克
  • 200 克
  • 義大利通心麵 (約8-10分鐘烹煮時間)
    50 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 菠菜 切段(約3公分)
    100 克
  • 鮮奶油
    50 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 肉荳蔻粉
    ¼ 茶匙
  • 切達乳酪 磨碎
    50 克
  • 莫札瑞拉乳酪 磨碎
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 1188.2 kJ / 284.2 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...