Urządzenia i Akcesoria
起士蔬菜濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
大蔥 切塊(約2公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約1.5公分)100 克
-
奶油20 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
牛奶200 克
-
水200 克
-
義大利通心麵 (約8-10分鐘烹煮時間)50 克
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
菠菜 切段(約3公分)100 克
-
鮮奶油50 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
肉荳蔻粉¼ 茶匙
-
切達乳酪 磨碎50 克
-
莫札瑞拉乳酪 磨碎30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
1188.2 kJ /
284.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan