芝麻葉濃湯
TM5 TM6

芝麻葉濃湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 15 克 鮮奶油
  • 150 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 250 克 水
  • 10 克 新鮮捲葉巴西利 ,只取葉子
  • 50 克 芝麻葉 ,切段
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 20 克 檸檬汁
  • 15 克 橄欖油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
426 kJ / 102 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy