
Urządzenia i Akcesoria
Bhaji alle cipolle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
15 pezzi
Składniki
-
di ceci, secchi150 g
-
di curcuma in polvere½ cucchiaino
-
di piri piri piccante in polvere½ cucchiaino
-
di asafoetida in polvere½ cucchiaino
-
di zenzero secco macinato1 cucchiaino
-
di cumino in polvere1 cucchiaino
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua150 g
-
di cipolla a striscioline sottili (0.5 cm)200 g
-
olio per frittura q.b.
-
chutney q.b. per servire
-
lime in quarti1 - 2
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
125 kcal /
523 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in India
11 Przepisów
Włochy
Włochy