Urządzenia i Akcesoria
Praline al cacao e amaranto (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 pezzi
Składniki
-
300 g di arachidi tostate non salate
-
1 cucchiaino olio di semi di girasole
-
20 g di cacao in polvere
-
90 g di sciroppo di agave
-
2 pizzichi di sale
-
20 g di amaranto soffiato
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
248 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dolcezza è vegan
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Zaletti (vegan)
50 min
Burro di mandorle
20 min
Svizzere vegan
1 godz.
Triangoli di cocco e mandorle (vegan)
1 godz. 20 min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 min
Tartufini energetici
1 godz.
Maionese (vegan)
10 min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min
Frolla di riso e ceci (senza glutine)
1 godz. 50 min
Besciamella (vegan)
15 min