Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé al formaggio
55 min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Vitello tonnato
25h 30min
Caipirinha
10 dk
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Brandacujun
45min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Bagna cauda
35 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min