Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 80 g Sahne
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ - ½ TL Salz
- 10 - 15 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Spargelcremesuppe
45 min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3 Std.
Spargelsuppe mit Putenklößchen und Lauchöl
1h 15min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 godz. 50 min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1h
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Dijon-Senfsauce
15 min