Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 40 g Wasser
- 10 - 20 g Zitronensaft
- 175 - 350 g Butter, in Stücken
- 4 - 8 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2519 kJ / 601 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 63 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Vanillepudding
15 Min
Sauce Béarnaise
20 min
Béchamel-Sauce
15 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Milchreis
1 Std.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Pudding
15 Min
Bolognese classico
5h
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Basmati-Reis, gekocht
35min