Urządzenia i Akcesoria
Rote Mojo Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack2 - 4
-
rote Paprika in Stücken2
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10 min
Grüner Mojo
10 min
Mojo Amarillo
45 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Safran-Aioli
40 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Zitrus-Aioli
10 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min