Urządzenia i Akcesoria
Safran-Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ei1
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Safranfäden 0,1 g (z.B. von Fuchs)1 Dose
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1594 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Aioli, klassisch
10 min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 godz. 35 min
Crème brûlée
6 godz.
Scharfe Aioli
10 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Zitrus-Aioli
10 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.