Urządzenia i Akcesoria
Safran-Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ei1
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Safranfäden 0,1 g (z.B. von Fuchs)1 Dose
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1594 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10min
Rote Mojo Sauce
10min
Schnelle Aioli
10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Scharfe Aioli
10min
Tapenade
5min
Koriander-Mayonnaise
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Zitrus-Aioli
10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Aioli à la Axel Henkel
10min