Urządzenia i Akcesoria
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Frühkartoffeln klein, ungeschält800 g
-
Meersalz, grob250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
486 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Mojo Amarillo
45 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Safran-Aioli
40 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Spundekäs (Hessen)
10 Min