Urządzenia i Akcesoria
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Frühkartoffeln klein, ungeschält800 g
-
Meersalz, grob250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
486 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10 dk
Rote Mojo Sauce
10 dk
Grüner Mojo
10 dk
Mojo Amarillo
45 dk
Mojo für Meeresfrüchte
10 dk
Safran-Aioli
40 dk
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 dk
Balsamico-Schalotten
19sa
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 dk
Antipasti-Gemüse
30 dk
Patatas Bravas mit Chorizo
1sa 15 dk
Aioli à la Axel Henkel
10 dk