Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz

Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz

4.6 155 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1000 g
  • Frühkartoffeln klein, ungeschält
    800 g
  • Meersalz, grob
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 116 kcal / 486 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...