![Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/517D3BBB-74F1-487C-A844-EF47A35951D9/Derivates/55ff40fd-c818-4bb3-9dbe-18c4c4b3ee93.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln, klein, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 486 kJ / 116 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balsamico-Schalotten
19hod.
Kräuterbutter
10 Min
Safran-Aioli
40 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Mojo Amarillo
45 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Aioli light
5 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min