Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert (opcjonalnie)
- 150 - 200 g Räucherlachs, in Scheiben, in groben Stücken
- 200 g Frischkäse
- 2 TL Schnittlauch, in feinen Röllchen (opcjonalnie)
- ¼ TL gemahlener Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 4091 kJ / 978 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Forellenmousse
5 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Schinkenaufstrich
10min
Lachs-Dill-Creme
5 Min
Maritimer Brotaufstrich
10min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 min
Tomaten-Basilikum-Aufstrich
5 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Lachsaufstrich
5 Min
Möhren-Frischkäse-Aufstrich
10min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min