Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Naturjoghurt
- 20 - 25 g Balsamico, hell, nach Geschmack
- 60 g Wasser
- 50 g Schmand
- 25 g Olivenöl
- 15 g Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1892 kJ / 452 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuter-Vinaigrette
15 min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Radieschendressing
10min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min
Thymian-Honig-Dressing
5 min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10min