Bärlauchbutter

Bärlauchbutter

4.8 1.9K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen

Składniki

  • Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält
    ¼
  • Bärlauchblätter, frisch
    10 g
  • Petersilie abgezupft (ca. 10 g)
    ½ Bund
  • Salz nach Geschmack
    ¾ - 1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    ¼ TL
  • Butter weich, in Stücken
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 189 kcal / 792 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...