Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2067.7 kJ / 494.7 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa sablé con cacao
1h
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Masa choux
2h
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Praliné de avellanas
20min
Salsa de toffee
15min
Ganache de chocolate
35min
Salsa de toffee al café
10min
Praliné de almendras
1 Std. 10 Min
Pavlova
5h 20 min.
Almíbar básico
10min