Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 50 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos (y algo más para engrasar los moldes)
- 8 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de nata (35% de grasa) fría
- 200 g de fresas
- 10 g de azúcar
- 120 g de frambuesas
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3 Std. 50 Min
Layer cake navideño de frutos del bosque
2h 15min
Tarta Sacher
3h
Tarta de limón y merengue
2hod. 10min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Tarta de merengue y fresas
1sa 10 dk
Tarta de frutas de verano
5h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1sa 10 dk
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2hod. 10min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h