Urządzenia i Akcesoria
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
milk450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
honey20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting700 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
Marinara Sauce
-
olive oil40 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
tinned whole peeled tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
white wine100 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 Tbsp
Fillings
-
Scamorza cheese (smoked mozzarella), cut in pieces70 g
-
vintage Cheddar cheese cut in pieces180 g
-
pepperoni sliced75 g
-
pitted black olives halved60 g
-
fine sea salt or to taste2 pinch
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
cheese (3 types e.g. mozzarella, Cheddar, Gorgonzola)200 g
-
water for sealing
-
ricotta cheese drained75 g
-
fresh baby spinach70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
6063 kJ /
1446 kcal
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
148 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 godz. 30 min
Hot Dog Rolls
55 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min