Urządzenia i Akcesoria
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
water cold320 g
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
manitoba flour or other strong, refined bread flour, plus extra for dusting300 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt10 g
-
pitted green olives300 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Croissants
12 godz.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Milk bread
2 godz. 20 min
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min