辣味酸菜排骨湯

辣味酸菜排骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切絲
    5 克
  • 雪菜 只取酸菜梗,切絲
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    20 克
  • 排骨 先以滾水川燙
    600 克
  • 高湯 (大骨或雞肉皆可)
    900 克
  • 米酒
    100 克
  • 蒜苗 切斜片
    10 克
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 1727.8 kJ / 413.3 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...