Urządzenia i Akcesoria
辣味酸菜排骨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切絲5 克
-
雪菜 只取酸菜梗,切絲100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片20 克
-
排骨 先以滾水川燙600 克
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)900 克
-
米酒100 克
-
蒜苗 切斜片10 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1727.8 kJ /
413.3 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan