Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů oliv Kalamata, konzervovaných
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů hladké mouky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 180 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 1 čajová lžička papriky, mleté
- 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 balíček listového těsta (275 gramů)
- 1 žloutek, lehce prošlehaný, na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 Std.
Lískooříškové toffee
2 Std. 30 Min
Mandarinkový dort s přelivem
45 min
Bob čorba
13 Std. 15 Min
Pad thai
45 min
Anglické kedgeree
45 min
Vrstvené řezy
1 godz. 20 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.
Okurkovo-šunkové palačinky
1 Std. 10 Min
Okurkový salát s mortadellou
10 Min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 min
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4 Std. 30 Min