Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů oliv Kalamata, konzervovaných
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů hladké mouky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 180 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 1 čajová lžička papriky, mleté
- 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 balíček listového těsta (275 gramů)
- 1 žloutek, lehce prošlehaný, na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rajčatová rýže
30min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Ovesná kaše s houbami
40min
Dresink s vejci a bylinkami
10 Min
Lososová klobása s tymiánem
3 Std. 15 Min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2h
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 godz. 30 min
Pekingské kuře
50min
Krůtí plátky na houbách
50min