Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 alitas de pollo
- 1 carcasa de pollo cortada en 2 trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2-3 cm)
- 2 cucharaditas de sal
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de sake
- 2 cucharadas de mirin
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 94 kJ / 22 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de verduras
35 min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 Std. 50 Min
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Caldo de verduras
50 min
Cocción de alubias
9 Std. 20 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45 min
Caldo base
55 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de pollo
30 min