Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de tofu
- 80 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 80 g de jarabe de agave
- 240 g de tofu sedoso o japonés, escurrido
- 2 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
Montaje
- 150 g de café solo muy fuerte
- 20 g de jarabe de agave
-
1
cucharada de licor de almendra
lub 1 cucharada de Marsala seco - 18 - 24 bizcochos de soletilla
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo sin azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 564.5 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buñuelos de manzana
45 min
Arroz con leche, agua de rosas y pistachos (Sheer berenj) - Irán
1óra
Pastel de queso vegano con caramelo salado
7h 45min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2h 20min
Relleno de café y whisky
5 min
Mont Blanc mini
6 Std.
Tarta de mandarinas
2 Std. 45 Min
Buñuelos con crema de azafrán
40 min
Tarta de crema catalana a la naranja
7hod. 30min
Tarta de melocotón
1óra 15p
Roscas de limón y anís de Ribeira
2óra 30p
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2óra 30p