Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de beurre
- 40 g d'oignon, en morceaux (3-4 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 g de radicchio, en lamelles
- 300 g de coulis de tomates
- 1 - 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 350 g de pâte sèche, type penne lisce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40 min
Penne au thon
35min
Soupe aux lentilles et aux épinards
50min
Salade de pommes de terre
8u. 45min
Polenta
1h
Porridge aux fruits frais
15min
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Frittata de pomme de terre vapeur
1 Std. 15 Min
Couscous au rouget et aux poivrons
30 min
Poulet oriental au couscous
45 min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 min