Urządzenia i Akcesoria
Kirschenkompott
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
959 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kirschennektar
2 Std.
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillennektar
2 Std.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marillenröster
30 Min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 Min
Powidl
8 Std.
Omas Apfelkompott
20 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min