Urządzenia i Akcesoria
Kirschenkompott
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
959 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kirschennektar
2 godz.
Heidelbeermarmelade
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Marillennektar
2 godz.
Ribiselgelee
55 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Erdbeermarmelade
25 min
Omas Apfelkompott
20 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min