Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g bolacha digestiva
- 50 g manteiga
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 200 g natas
- 300 g queijo-creme
- 1 c. chá de açúcar baunilhado (opcional)
- 70 g açúcar
- 150 g framboesas frescas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1358.9 kJ / 324.8 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 174.9 mg
Alternatywne przepisy
Semifrio de framboesa
8 Std. 20 Min
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Cheesecake
4 godz. 30 min
Semifrio de nata e morango
10h
Brownies de cheesecake e framboesa
50min
Tarteletes de morango
1h 15min
Tarte de primavera com morango
2u. 20min
Cheesecake de limão
6h 30min
Bavaroise de morango
8 Std. 5 Min
Semifrio de bolacha
5h
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25min
Cheesecake com lemon curd
3 Std. 30 Min